Categories
Humor

10 stupid questions

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…

Stupid Question:-
Hey, what are you doing here?
Answer:-
Don’t u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…

Stupid Question:-
Sorry, did that hurt?
Answer:-
No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…

Stupid Question:-
Why, why him, of all people.
Answer:-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:-
Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…

Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer:-
Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…

Stupid Question:-
Is the guy you’re marrying good?
Answer:-
No, he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…

Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping….you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…

Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…

Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…

Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it’s a miracle …….it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

1 reply on “10 stupid questions”

Leave a Reply

Your email address will not be published.