Categories
Puzzle

lateral thinking

man
1. ————

board

Ans. = man overboard

stand
2. ————

i

Ans. = I understand

OK?…. Got the drift? Let’s try a few now and see how you fair?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

4. r
road
a
d

Ans. = cross road

5. cycle
cycle
cycle

Ans. = tricycle

0
6. ————
M.D.

Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

knee
7. ————

light

Ans. = neon light (knee-on-light)

ground
8. —————

feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

9. he’s / himself

Ans. = he’s by himself

10. ecnalg

Ans. = backward glance

11. death ….. life

Ans. = life after death

12. THINK

Ans. think big !!

And the last one is real fundoo ..

13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb….

Ans. long time no ‘C’ (see)

2 replies on “lateral thinking”

Leave a Reply

Your email address will not be published.